You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vision Wide – Ahol a minőség a garancia

Vision Wide – Ahol a minőség a garancia

A Vision Wide-ot 1999-ben alapították. A hivatalos 2000. évi működése óta elkötelezettek a CNC szerszámgépek fejlesztése, tervezése, gyártása, minőségirányítása, értékesítése és szervizelése mellett. A vállalt fő küldetésének tekinti, hogy az ügyfelek számára a leginkább költséghatékony, nagy pontosságú, portál felépítésű megmunkáló központokat biztosítsanak.

Vision Wide tervezése és fejlesztése az ügyfelek igényei szerint történik. Kizárólag első osztályú beszállítók termékeit építik be a gépjeikbe. Bevezették a Toyota termelési rendszert (TPS), a vizuális gyártásmenedzsmentet, vállalati erőforrás menedzsment rendszert (ERP). Stabil és megbízható termékeket állítanak elő a szigorú gyártási és minőség-ellenőrzési eljárások révén, hogy minőségi műszaki szolgáltatást nyújtsanak az ügyfeleiknek, annak érdekében, hogy együtt élvezzék a növekedést és a profitot a partnereikkel.

A fenti előnyök sikeres integrációjának köszönhetően a Vision Wide gyorsan növekedett és éves szinten 1 milliárd tajvani dolláros bevételre tett szert. A Vision Wide fokozatosan közepes méretű vállalattá fejlődött 200 alkalmazottal. Szervezeti átalakulásuk 2009-ben kezdődött, a tanuló szervezetté és a nemzetközivé válás felé.

Emellett kibővítették termelési kapacitásukat és szervezeti reformok révén tehetséges emberekbe fektettek be és létrehoztak egy K+F központot. A harmadik üzemük építése Nantou-ban befejeződött és 2017-ben 4 új termékcsalád került kiadásra, ami a Vision Wide-ot új magaslatokba emelte.

Az új üzemre jellemző, hogy +-1°C hőmérséklet szabályozással és nagy teherbírású padlóval rendelkezik, ami 12t/m2 terhelés estén 0.01mm-t deformálódik. Ezek a körülmények teszik lehetővé a hatalmas méretű precíz gépek építését.

Széles választékot kínál a nagy teljesítményű megmunkálástól a nagy sebességű megmunkálásig, a 3 tengelyestől az 5 tengelyes gépekig. A termékpalettán olyan különleges gépek is szerepelnek, mint például az 5 tengelyes megmunkálóközpont, melynek a körasztala direkt hajtású nyomatékmotorral szerelt. Ez lehetővé teszi, hogy a gépet karusszel esztergaként használjuk, így két gépet kapunk egy áráért.

Post by: Absolut CNC Kft on 2020.11.28. in Vision Wide


Népszerű cikkeink